Hótakarítás

hótakarítás

Az év ezen szakaszát a legtöbben boldogan várják, hiszen a téli ünnepkör, a fehér hó és egy jó forró ital varázslatos hangulatot képes teremetni még a legzordabb napokon is.

Azonban a fehér hó nem minden esetben jelent egyet e kellemes időtöltéssel. Hiszen az utak járhatatlanok lesznek, a járdák lefagynak és a szép fehérből szürke latyak lesz.

Továbbá nem elhanyagolható az ingatlantulajdonosok kötelezettsége sem, mely az ingatlan előtti járdaszakasz síkosság mentesítéséről szól. E kötelezettség figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után!

Vállalkozásunk a problémák megszűntetésére, valamint a törvényben előírtak teljesítésére a téli időszakban hóügyeletet biztosít.

Kiknek ajánljuk a hótakarítási szolgáltatásunk igénybe vételét?

  • önkormányzatoknak
  • oktatási intézményeknek
  • telephelyeknek
  • multi cégek parkolói
  • gyáraknak
  • egyéb gazdasági és szociális épületek tulajdonosainak

A hótakarítás jellege lehet alkalmi, melyet megrendelői megbízás alapján látunk el, vagy folyamatos. Utóbbi esetében a hótakarítást havi átalány rendszerben látjuk el.

Munkatársaink a hótakarítást a legmodernebb gépi berendezésekkel, illetve kézi erővel végzik el, melyhez síkosság mentesítés is tartozik.

Professzionális gépparkunk, valamint a 15 éves szakmai tapasztalattal bíró kollégáink biztosítják a szakszerű hótakarítást és síkosság mentesítést Debrecen területén belül vállaljuk.

Készüljön a szezonra! A szerződéses és rendszeres hótakarítás ellátásáról érdeklődjön kollégáinknál!